Jesteś moim życiem (Sos mi Vida)

Jesteś moim życiem (Sos mi Vida)

Postprzez Miranda 3 mar 2010, o 23:22

Obrazek

Esperanza Muñoz, la “Monita” (Natalia Oreiro), jest bokserką. Jej managerem i narzeczonym jest Quique (Carlos Belloso). Oboje mieszkają w niewielkim mieszkaniu w dzielnicy La Boca, razem z jego matką Nieves (Dalma Mielobs). Monicie coraz bardziej przeszkadza to, w jaki sposób Quique traktuje jej karierę bokserską. Na dodatek, przegrywa jedną z walk z powodu bólu w nadgarstku. Lekarz oznajmia jej, że przez pewien czas nie będzie mogła walczyć na ringu. Ta wiadomość szokuje ich oboje. Zaczynają poważnie zastanawiać jak zarobić na życie. "Monita" podejmuje decyzję: postanawia poszukać pracy z dala od ringu.

Martin Quesada (Facundo Arana) jest młodym i wpływowym biznesmenem, byłym kierowcą Formuły 1, który odziedziczył firmę po swoim ojcu. Pracuje w niej razem z Alfredo (Alejandro Awada), jego prawa ręka; Mercedes (Clauda Fontan) i Miguelem (Marcelo Mazzarello), jego kuzynem, który zazdrości mu wszystkiego łącznie z narzeczoną Constanzą (Carla Peterson), kobietą lekkomyślną, którą interesuje jedynie bycie z Martinem. Mężczyzna był już raz żonaty, jednak jego młoda i piękna żona zginęła w wypadku lotniczym.

Kimberly (Fabiana Garcia Lago), mieszkająca w tej samej dzielnicy, co La "Monita", informuje ją, że w firmie, w której pracuje zwolniło się jedno miejsce. Dziewczyna postanawia wykorzystać tą sytuację. Umalowana i elegancko ubrana udaje się do firmy Martina. Przeznaczenie sprawia, że oboje spotykają się przy wejściu do biura. Patrzą na siebie i natychmiast rodzi się w nich nowe uczucie.

[Intro/Entrada]
http://www.youtube.com/watch?v=a8yq8pRepWs
[Trailer/Promo]
http://www.youtube.com/watch?v=MZCvYATH2cI
Miranda

Re: Jesteś moim życiem (Sos mi Vida)

Postprzez Estrella 3 mar 2010, o 23:39

Świetna telenowela ;) Uwielbiałam ją . Po pierwsze to był strzał w 10 żeby Natalia Oreiro zagrała znowu u boku Facunda Arany . I byłą bardzo śmieszną telą .
Obrazek
Estrella

Postprzez basik25 4 mar 2010, o 17:06

Tez ogladalam ta telke i podobala mi sie chociaz troche taka "glupawa" ale i smieszna i ten ponowny duet Natalia i Facundo :D :D oni razem swietnie graja.Ten Quique strasznie mnie denerwowal gral takiego niedorozwinietego umyslowo :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
basik25

Postprzez Mirka 4 mar 2010, o 17:23

Telenowelkę oglądałam tylko ze względu na duet Oreiro-Arana, ale osobiście nie lubię takich głupawych telenowel komediowych ale oczywiście ujdzie ;) dobrze było znowu zobaczyć moja ulubioną parkę ;)
Prawdziwa przyjaźń nie jest czymś, co się znajduje na ulicy. Jest równie rzadka, jak prawdziwa miłość...
Obrazek
Mirka

Postprzez aneczka49 5 mar 2010, o 21:37

Uwazam, ze to jest swietna telcia :) Lekka, zabawna i bardzo dobrze sie ja oglada, bez niepotrzebnego przeciagania, zawsze zabawne gagi oraz bardzo fajne przebitki do wczesniejszych rol Natalii ;)
Bardzo chetnie do niej wracam i ogladam w malych scenkach - takie perelki :D Polecam serdecznie i rowniez ze wzgledu na duet Facundo z Natalia :idea:
aneczka49

Postprzez pamela12 9 mar 2010, o 21:20

Świetna telenowela .Fajni aktorzy i muzyka bardzo dobrze dobrana:):)
pamela12

Postprzez MoniaGNO 9 mar 2010, o 22:07

Jak sięgam pamięciom to nigdy nie przepadałam za telami komediowymi, tą jednak zaczęłam oglądać ze względu na duet Natali i Facundo i muszę przyznać że spodobała mi się i bardzo mile ją wspominam.
Obrazek
MoniaGNO

Postprzez pawcio1989999 12 mar 2010, o 17:34

ja popieram wasze opinie :mrgreen: i mam również pytanie czy zna ktoś stronę z linkami z serialem do pobrania z megaupload?? znalazłem jedna ale na niej są tylko linki do rapidshare'a a ja z tej strony nie mogę ściągać.... proszę o pomoc! fajnie było by sobie przypomnieć losy monity i martina;-) :P
pawcio1989999

Postprzez basik25 12 mar 2010, o 17:46

Przypomniec sobie mozesz na tubce sa odcinki w wersji polskiej ;) ale Ty chcesz sciagnac widze a to juz ja nie wiem to przykro mi nie pomoge ;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
basik25

Postprzez gatita 13 mar 2010, o 03:11

A ja lubie komediowe telenowele i to bardzo,argentyńskie produkcje mają w sobie to coś...i oczywiście Facu i Nati........<3 :mrgreen:
Obrazek
gatita

Następna strona

Powrót do Telenowele (wy)emitowane