Ogólne rozmowy o telenowelach

Ogólne ujęcie telenowel i producentów.

Re: Ogólne rozmowy o telenowelach

Postprzez Gosiaczeq 7 mar 2010, o 12:42

gosiunia210 napisał(a):Czy wiecie może coś o serialu Mira en mis ojos (rmk Esmeraldy) w którym główną rolę ma grać Anahi. Słyszałam że to ma być, ale to chyba plotki. A może już nie?? Prosze o szybką odp.

Może wiecie gdzie będzie grała Mayte Perroni po Mi pecado?

Remake Esmeraldy był brany pod uwagę ale jednak zrezygnowano z tego projektu. Za remake była odpowiedzialna Nathalie Lar~ producentka Nie igraj z aniołem, ostatecznie zdecydowała się na Mar de amor z Zurią Vegą i Mariem Cimarrem w rolach głównych.

Co do Maite Perroni to ma zagrać w El Ultimo Matrimonio Feliz którego zdjęcia zaczynają się pod koniec marca a jej premiera ma nastąpić na Canal de las Estrellas w Meksyku o 22 po zakończeniu Los Exitosos Perez z Jaime Camilem i Ludwiką Paletą (polką) w rolach głównych ;)
Obrazek
Gosiaczeq

Postprzez Setek 7 mar 2010, o 17:43

Ale Maite nie jest chyba jeszcze definitywnie potwierdzona do tego projektu? ;)
[Obrazek
Setek

Postprzez Gosiaczeq 14 mar 2010, o 14:45

Są takie spekulacje ale podobno ma być pewna. Na razie mówiła w wywiadzie że planuje małe wakacje. Jak wróci to zobaczymy ;)
Obrazek
Gosiaczeq

Postprzez gosiunia210 4 maja 2010, o 14:31

Mam kilka pytań:
1. Czy tvn ma zamiar emitować jakiś serial latinoamerykański jeszcze, czy zrezygnował definitywnie?
2. Czy pulstv po serialu Dance dance dance (zacznie się po emisji TWARZ ANALIJI) ma zamiar puścić nowy serial?
3. Czy pulstv po emisji MN i SN wyemituje nowe seriale?
4. Czy tv4 będzie emitować narazie tylko 1 premierowy serial, czy też planuje pokazać też coś nowego?
gosiunia210

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne