Maite Perroni (May)

Informacje o aktorach występujących w sitcomie.
Regulamin działu
Zanim coś napiszesz PRZECZYTAJ REGULAMIN.

Re: Maite Perroni (May)

Postprzez Poziomka 27 wrz 2009, o 15:41

A mi się nadal wydaje,że Dulce i Any na pierwszym planie .. Chłopaki na drugim a May na trzecim w RBD . tak jest . i zawsze było . xd
`To właśnie zbuntowani zmieniają świat na lepsze`
ROBERTA Y DIEGO <333 ;** <---Para Siempre
Obrazek

Dulce Mi Esrtella universal
Poziomka

Postprzez szarap 20 gru 2009, o 12:36

Kocham Ją ;*************** < 3 jest nie samowita świetnie gra w ''Zbuntowanych'' jak i w ''Nie igraj z Anołem'' .
;** :D
szarap

Postprzez martamk4 23 sty 2010, o 16:18

Tak W RBD La Familia Jest TroszQ Szalona ;P Najlepszy Moment Był Gdy Chciała Swatać Ze Sobą Uckera I Dul xP A Jak Podśpiewywała O LOL :D :lol:
Obrazek
martamk4

Postprzez Fananna 21 lut 2010, o 13:29

Poziomka napisał(a):
anasetia napisał(a):Ta aktorka po prostu wszystkie role potrafi zagrać świetnie. W zbuntowanych jest spokojną dziewczyną w CCEA jest zbuntowana a natomiast w RBD:La Familia to hmmm tutaj jeszcze nie mogę nic powiedzieć ;d.
Czy jest ktoś taki kto nie lubi Maite ? ;p Wątpię....
A tak na marginesie wie ktoś czy Maite ma zamiar zająć się muzyką czy może zostanie tylko przy aktorstwie ?

Ja jej nienawidziłam przez dłuższy czas . a teraz polubiłam i porostu lubię ją najmniej z RBd . nie podoba mi się jej głos wgl . xd co do aktorstwa nie lubię tego całego CCEA a w rebelde gra nudną role . xdd . co do wyglądu nie podoba mi sie i uważam,ze jest najbrzydsza z wszytkich dziewczyn z RBD . ale ma dobre serce i za to ją polubiłam ;p :) .

Oj...!!! Ale wkurzyła mnie ta twoja wypowiedź. Maite jest naprawdę bardzo ładna. ;P Dulce Maria i Anahi to brzydule. Jak tylko ściągną makijaż, to wyglądają jak... ;X Brakuje aż słów. W ccea ma fajną i bardzo charyzmatyczną rolę, w Rebelde gra miłą dziewczynę. Chciałabym mieć taką przyjaciółkę. Co do głosu: mi się podoba :D
Łatwiej zakochać się, nie kochając,
niż odkochać, kiedy się kocha.

Obrazek

Fiorella ~ Mueneca Brava ~ Rebelde ~ Cuidado Con El Angel ~ Mi Pecado ~ Mar De Amor. ;* <33
Fananna

Postprzez anasetia 21 lut 2010, o 14:45

Fananna napisał(a):
Poziomka napisał(a):Ja jej nienawidziłam przez dłuższy czas . a teraz polubiłam i porostu lubię ją najmniej z RBd . nie podoba mi się jej głos wgl . xd co do aktorstwa nie lubię tego całego CCEA a w rebelde gra nudną role . xdd . co do wyglądu nie podoba mi sie i uważam,ze jest najbrzydsza z wszytkich dziewczyn z RBD . ale ma dobre serce i za to ją polubiłam ;p :) .

Oj...!!! Ale wkurzyła mnie ta twoja wypowiedź. Maite jest naprawdę bardzo ładna. ;P Dulce Maria i Anahi to brzydule. Jak tylko ściągną makijaż, to wyglądają jak... ;X Brakuje aż słów. W ccea ma fajną i bardzo charyzmatyczną rolę, w Rebelde gra miłą dziewczynę. Chciałabym mieć taką przyjaciółkę. Co do głosu: mi się podoba :D

Nie gadajmy tutaj o brzydocie ...
No bo Maite tak jak i każda dziewczyna z RBD moim zdaniem są bardzo ładne i nie ma powodu ich oceniać... a przede wszystkim porównywać do siebie. I tutaj Fananna bym z tobą podyskutowała ale to nie jest miejsce i czas na "kłótnie" :D
Obrazek
anasetia

Postprzez Fananna 22 lut 2010, o 12:27

Oj, dobra. Może i mnie poniosło, ale taka jest prawda. Zresztą nie lubię, jak niektórzy uważają Maite, za najgorszą w RBD. Bo nią nie jest...
Łatwiej zakochać się, nie kochając,
niż odkochać, kiedy się kocha.

Obrazek

Fiorella ~ Mueneca Brava ~ Rebelde ~ Cuidado Con El Angel ~ Mi Pecado ~ Mar De Amor. ;* <33
Fananna

Postprzez martamk4 1 wrz 2010, o 21:42

Fananna napisał(a):Oj, dobra. Może i mnie poniosło, ale taka jest prawda. Zresztą nie lubię, jak niektórzy uważają Maite, za najgorszą w RBD. Bo nią nie jest...

Zgadzam Się! Ja Najbardziej May Lubię Z Tych 3 Dziewczyn <3 Trzymam Z Tobą!
Obrazek
martamk4

Postprzez angela4349 4 wrz 2010, o 17:55

ja też nienawidzę jak uważają May za najgorszą... moim zdaniem wszystkie 3 dziewczyny powinny być traktowane równo!!! Ja najbardziej lubię May i ona jest dla mnie najlepsza ale nie mam zamiaru zabraniać komuś bardziej lubić Any czy Dul. Ale nie pozwolę żeby ktoś mówił że May jest brzydka, nie umie grać czy ma brzydki głos bo tak po prostu nie jest!!!
angela4349

Poprzednia strona

Powrót do Aktorzy