Poziomka napisał(a):anasetia napisał(a):Ta aktorka po prostu wszystkie role potrafi zagrać świetnie. W zbuntowanych jest spokojną dziewczyną w CCEA jest zbuntowana a natomiast w RBD:La Familia to hmmm tutaj jeszcze nie mogę nic powiedzieć ;d.
Czy jest ktoś taki kto nie lubi Maite ? ;p Wątpię....
A tak na marginesie wie ktoś czy Maite ma zamiar zająć się muzyką czy może zostanie tylko przy aktorstwie ?
Ja jej nienawidziłam przez dłuższy czas . a teraz polubiłam i porostu lubię ją najmniej z RBd . nie podoba mi się jej głos wgl . xd co do aktorstwa nie lubię tego całego CCEA a w rebelde gra nudną role . xdd . co do wyglądu nie podoba mi sie i uważam,ze jest najbrzydsza z wszytkich dziewczyn z RBD . ale ma dobre serce i za to ją polubiłam ;p.

Fananna napisał(a):Poziomka napisał(a):Ja jej nienawidziłam przez dłuższy czas . a teraz polubiłam i porostu lubię ją najmniej z RBd . nie podoba mi się jej głos wgl . xd co do aktorstwa nie lubię tego całego CCEA a w rebelde gra nudną role . xdd . co do wyglądu nie podoba mi sie i uważam,ze jest najbrzydsza z wszytkich dziewczyn z RBD . ale ma dobre serce i za to ją polubiłam ;p.
Oj...!!! Ale wkurzyła mnie ta twoja wypowiedź. Maite jest naprawdę bardzo ładna. ;P Dulce Maria i Anahi to brzydule. Jak tylko ściągną makijaż, to wyglądają jak... ;X Brakuje aż słów. W ccea ma fajną i bardzo charyzmatyczną rolę, w Rebelde gra miłą dziewczynę. Chciałabym mieć taką przyjaciółkę. Co do głosu: mi się podoba

Fananna napisał(a):Oj, dobra. Może i mnie poniosło, ale taka jest prawda. Zresztą nie lubię, jak niektórzy uważają Maite, za najgorszą w RBD. Bo nią nie jest...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość